Just be you

 
Linne Gina Tricot Byxor Topshop Skor Samso Samso 

People call it jealousy, I call it fear of losing you.

 

When I look at you

 
Jacka BikBok, Tröja H&M, Shorts avklippta jeans
 
 

blåa tecken

 
Hallåhallåhallå! Läget? Här är det nice, redan mycket i skolan, vilket suger, men annars brabrabra. Lördag idag då va? spenderas med bästa kompis lite senare ikväll, vi får se vad vi hittar på, vi har lite planer, men man ska inte planera för mycket, det brukar inte sluta som man vill då har vi lärt oss.. haha! 
Nu ska jag inte babbla om sådant ni ändå inte riktigt förstår vad jag pratar om, utan tänkte berätta att jag bor lite smått i min brors tröja, eller tröja och tröja, som en klänning för mig nästan, oversizead på hög nivå! men bara mysigare, en fin färg också! Vi hörs senare! puss.

Kind of army

 
Kind of armyyyyyyyy. Det är ju inne med denhär ''Army'' trenden nu. Tycker det är så snyggt!! Just nu ser man ju på nästan var och varannan som bär just något i army stilen, jackor,shorts,skor,linnen, ja, you name it. Men jag tröttnar inte på det, för de är så snyggt, jag köpte nyss denna jackan som ni ser på bilden, den kommer från Zara, skinnjacka med gröna armar, tycker om den men funderar starkt på att köpa en i millitär också.. får se hur det blir med det. Ska tipsa som lite jackor och sådant i army lite senare! Puss.

RSS 2.0