Ni duger rätt lagom mycket till mig

 
Till mina absoluta 2 favoriter. Jag älskar er mina bästa vänner. Utan er är jag inte hel, ni är en del av mitt liv. Vi gör allt tillsammans, det är vi, vi delar på allt. 

Smile in the dark

 
 

BLACK & RED

 
TJA! Allt bra? I hope so. Jisses vad slitet hår jag har, ikväll ska jag ha spa med ansiktsmask,hårinpackning,manikyr och pedikyr, hårolja så det inte är så slitet osv. Myyys! 
Känner mig som en liten tomte på bilderna, men aja. Somsagt hoppas allt är bra med er! Puuussss

Det ser ut att vara dimma nu, men efter mörker kommer ljuset.

 
Allt från BikBok.

 

As long as you love me

 
Shorts BikBok, Tröja Euforia
 
HELLO! Hahaha, det var ju inte bara en eller två bilder detta då.. blev lite många kanske, men ni får leva med det. Jag kan säga såhär att hela sommaren letade jag efter ett par sjukt snygga shorts som inte är för korta, för långa, och som passar både i midjan osv. Tror ni jag hittade rätt? - Nej. Jag köpte alltid förstora, även om jag köpte den minsta storleken. Och sedan var inga verkligen så som jag ville dem skulle se ut. Och kolla här, nu är det höst, var i stockholm hos min syster och vad hittar inte jag på BikBok? Jo, de shortsen jag verkligen ville ha. Kunde ju inte bara gå förbi dem, så jag köpte dem. Dessa kan jag ju ha under strumpbyxor nu på hösten, men nästa sommar kommer dessa vara en stor favorit. Ni hittar dem somsagt på BikBok!

RSS 2.0