Beslutångest

 
Instagram.
 
Förlåt för massa mobiltagna bilder, men för att börja med en normal blogguppdatering igen så blir det lättare såhär, och jag gillar verkligen att man kan ha instagram på blogg.se nu.
Jag har inte såhär kort hår NEJ. Men jag har dock panik på mitt egna hår nu och skulle vilja klippa av det såhär kort, men vet att jag kommer ångra det då jag vill ha ännu längre hår. ÅNGEST. och jag är så fruktansvärt feg på att typ tona det mörkade och sådant också.... så jag antar att jag får stå ut med mitt nuvarande och låta det växa ännu ännu mer, även om det är rätt långt nu.

I love you sister

 
Haft det asbra hos världens finaste syrra i Stockholm. Då vi har fixat hennes crib riktigt nice! Så nästa månad då jag ska upp där igen, blir det mer tid till shopping och att umgås! Jag älskar dig.
Två instagrambilder från Stockholm förra helgen.

It can't rain forever

 

I'M ALIVE

 
Halsband BikBok Linne H&M Solglasögon Zara
 
Hejhej! Nu är jag i Stockholm, kom upp igår.. Hann springa en snabbis på stan då jag shoppade lite, hoppas jag hinner en sväng imorgon igen innan jag drar till skåne igen. 
Ska visa det jag köpt sen med! Vi hörs senare, PUSS.

Kvällspromenad

 
 

7 things



Hejhej! Söndag idag, vilket bara är plugg och mys på shemat. Var med bästisarna igårkväll, spenderade lördagen på bästa sätt då så att säga. Lovar att uppdateringen ska bli mycket bättre, nu har jag äntligen fått koll på min kamera lite mer än innan haha. Nu ska jag snart äta och kolla på Rebecca & Fiona's dokomentär. Har kollat på alla avsnitt många gånger, men ska se om dem igen!
Kan bara berätta att jag är kär i dessa shortsen, virkade shorts är sååååå fint, passar till det mesta också, vilket är ett litet plus i kanten.  Vi hörs senare, puss!
 

Fix you





close color





Just happiness


RSS 2.0